Samsung RT53K6360SL 543 lt No-Frost Buzdolabı

38.999,00

  • Ürün TipiÇift Kapılı
  • Yükseklik (cm)185.5
  • Yıllık Enerji Tüketimi (kWh)325
  • Ses Seviyesi (dB)41
  • Hacim (L)543
  • Dondurucu ÖzelliğiNo Frost
  • Enerji SınıfıA+
  • Kullanım ŞekliSolo
  • Derinlik (cm)75.5
  • Genişlik (cm)79

2 adet stokta

Stok kodu: RT53K6360SL/TR Kategoriler: ,

En yeni teknolojilerle geliştirilen Samsung RT53K6360SL A+ 543 Lt Inox No Frost Buzdolabı, kullanıcıların tüm beklentilerini kolayca karşılıyor. Standart buzdolabı modellerinde %30 olan nem oranını %70’e çıkaran Twin Cooling Plus teknolojisi, yiyecekler için en elverişli saklama ortamını yaratıyor. İçinde yer alan besinleri çok daha uzun süre gerçek lezzetinde saklamayı başaran Samsung buzdolabı ile siz de çok daha lezzetli yemekler yapabilir, mutfağınızda uzun süren tazeliğin tadını çıkarabilirsiniz.

Üstün Soğutma Performansı 

  • Buzdolabının soğutma talebine karşılık kompresör hızını 7 farklı seviye arasında otomatik olarak ayarlayan Samsung A+ No Frost buzdolabı, en iyi soğutma performansını sunmayı başarıyor. Bununla birlikte daha az sürtünme noktasına sahip olan dijital inverter kompresörler, çok daha az aşınma ve yıpranma oranı ile uzun ömürlü kullanım imkanı sunuyor. Daha az enerji tüketen, daha sessiz çalışma performansı sergileyen gelişmiş kompresör teknolojisi sayesinde her yönden verimli kullanım seçeneklerine sahip olabilirsiniz.
  • Her küçük detayın büyük özenle geliştirildiği Samsung buzdolabı modeli, soğutucu ve dondurucu bölmeleri ayrı ayrı soğutarak çok daha sağlıklı saklama koşulları yaratıyor. Beklenmedik yiyecek kokularının standart soğutucu bölmeden dondurucu bölmeye geçişini engelleyen Twin Cooling Plus teknolojisi, donmuş yiyeceklerin gerçek tadını en iyi şekilde korumayı başarıyor.
  • Talep üzerine geliştirilen %’li dönüşüm modu, dondurucu bölmeyi standart soğutucu bölmesine dönüştürebilme şansı veriyor. 543 litrelik geniş kapasiteyi dilediğiniz gibi kullanma imkanı bulacağınız Samsung No Frost buzdolabı ile mutfağınızda maksimum konforun tadını çıkarabilirsiniz.
  • Power Cool (Güçlü Soğutma) ve Power Freeze (Güçlü Dondurma) gibi özelliklerle çok daha konforlu bir kullanım deneyimi sunan Samsung Twin Cooling No Frost buzdolabı modeli, güçlü soğuk havayı kullanıcı ihtiyacına göre kontrol etme şansı veriyor. Bu gelişmiş özellikler sayesinde tek bir dokunuşla buz kalıpları elde edebilir, yiyeceklerinizi çok daha hızlı soğutarak servise hazır hale getirebilirsiniz.
  • Baştan sona konfor için geliştirilen Samsung buzdolabı, kolay kayan raf tasarımı ile de kullanışlılığını maksimum düzeye çıkarıyor. Yiyeceklerinizi en iyi şekilde saklamanızı, iç kapasiteyi rahatlıkla düzenlemenizi ve rafların arka köşelerinde kalan yiyeceklere dahi en kolay şekilde ulaşmanızı sağlıyor.
  • Yüksek verimlilikle geliştirilen LED aydınlatma sistemleri, buzdolabı içerisinde daha ince ve daha şık bir aydınlık yaratırken aynı zamanda enerjiyi çok daha tasarruflu şekilde tüketiyor.

Küçük Detaylarda Dahi Gelişmiş Tasarım Özellikleri  

Ürün Tipi: Çift Kapılı
Enerji Sınıfı: A+
Soğutucu Bölme Kapasitesi: 403 Lt
Dondurucu Bölme Kapasitesi: 125 Lt
Ses Seviyesi: 41 dB
Yıllık Enerji Tüketimi: 325 kWh
Ürün Boyutları (YxGxD): 194,4 x 84,6 x 77 cm

Yenilikçi ve Üstün Teknoloji Markası

Uzun yıllardır kaliteli cihaz tasarımları ile kullanıcıların en çok tercih ettiği markalardan biri olarak görülen Samsung, geliştirdiği tüm ürünlerini kaliteli materyaller ile tasarlıyor ve uzun yıllar boyunca devam eden güvenli kullanım şansı yaratıyor. Satış öncesinde sunduğu kaliteli hizmet ve satış sonrasında sağladığı teknik destek ile milyonlarca kullanıcıya ulaşan uzman teknoloji firması, aldığı sertifikalar ve ödüller ile teknoloji pazarındaki liderliğini koruyor.

Baştan Sona Güçlü Cihaz Performansı 

Gelişmiş dijital inverter kompresörlere sahip olan Samsung buzdolabı, kullanıcıların soğutma talebini kusursuz bir şekilde karşılıyor. Aynı zamanda büyük enerji tasarrufu sağlayan gelişmiş kompresör teknolojisi, her yönden verimli kullanım seçenekleri sunuyor. Soğutma performansından enerji tüketimine, geniş saklama kapasitesinden konforlu kullanım özelliklerine kadar her detayın özenle geliştirildiği buzdolabına sahip olabilir; estetik cihaz görünümü ile mutfağınıza modern bir şıklık katabilirsiniz.

AB Yeni Enerji Sınıfı F
Aydınlatma Var
Buz Matik Var
Derinlik (cm) 75.5
Dondurucu Bölme Kapasitesi (Lt) 125
Dondurucu Özelliği No Frost
Enerji Sınıfı A+
Genişlik (cm) 79
Hacim (L) 543
Hızlı Dondurma Var
Hızlı Soğutma Var
Kapı Açık Uyarısı Var
Kontrol Paneli Dijital
Kullanım Şekli Solo
Renk Gri
Ses Seviyesi (dB) 41
Soğutucu Bölme Kapasitesi (Lt) 403
Su & Buz Pınarı Yok
Üretici Samsung
Ürün Tipi Çift Kapılı
Yıllık Enerji Tüketimi (kWh) 325
Yükseklik (cm) 185.5
Diğer
Garanti Süresi (Ay) 36
Marka

Samsung

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Samsung RT53K6360SL 543 lt No-Frost Buzdolabı” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir